שוב שאלה על סימבורקט וכאבי שרירים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שוב שאלה על סימבורקט וכאבי שרירים
    אסמתי
    27/01/2010

קודם כל תודה על תשובתך

אני משתמש כשנה בסימבורקט 160 פעמים ביום, אולם השינויים בשלשת החודשים האחרונים יותר קיצוניים- הכוונה היא שבחצי שנה הראשונה של השימוש בקושי הרגשתי בהבדלים לפני ואחרי לקיחת סיבורקט (היתה כמובן הרגשה יותר טובה ולא היו לי שום תופעות של נזלת/אלרגיה וכו). בשלשת החודשים האחרונים , כבר לאחר כ-8 שעות חש צורך חזק ביותר לשאיפה ממש מצוקה נשימתית (הגובלת בפניקה של "הנה כבר אני נחנק") וחצי שעה לאחר נשיפה
    מרגיש ממש חדש , וזה רק מסיבורקט 160. ממש שינוי קיצוני בהרגשה
    כאמור כיום וב-3 החודשים כבר אחרי 8 שעות מצוקה- האם ניתן להגדיל מינון בבוקר באופן עצמי,או חייב בדיקה של רופא (היתה בדיקה לפני כ-3 חודשים - אמרתי לי לו שיש הרגשת מצוקה אבל הבדיקה היתה 83% והוא אמר לי זה כמו אדם ממוצע לגילי 42
    כמו כן יש לי כאבים (נראה לי שרירים) באזור הבריח או הטרפז וגם בחזה - האם זה מהנשימות החזקות שאני מנסה לקחת לראות (כבר חודשיים אני נושם רק מהאף)
    דבר נוסף מענין . בבוקר כחצי שעה לאחר לקחית סימבורקט יש לי ציפצופים (כמו בהתקפת אלרגיה לאבק שהיה קורה לי בעבר ללא סימבורטק) - האם יש קשר
    שוב תודה על התשובות המפורטות (קראתי כמעט את כל תשובתיך בפורום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבורקט

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/01/2010

שלום,
    אם אתה נוטל שאיפה אחת בוקר וערב אתה יכול להכפיל לתקופה מסוימת ולהתרשם מההשפעה או לחילופין להוסיף שאיפה אחת או שתיים ביום כ SOS

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו