מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הגדלת מינון סימבורטקאסמתי04/02/2010
נראה לי שאני הולך להגדיל מינון סימבורטק 160 מפעמים ביום לשאיפה נוספת מכיון שכבר לאחר כ-6 8 שעות יש לי תחושה של חוסר אפשרות לקחת אויר לראות (כמו שהיה לי לפני שנה לפני התחלת לקיחת סימבורקט)
שאלתי מה עדיף ? האם 2 שאיפות בבוקר ואחת בערב, או 3 פעמים ביום שאיפה אחת (בוקר צהרים ערב).
האם לאחר שנה שאני כבר צריך להגדיל מינון , אני אצטרך בהמשך להגדיל מינון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין04/02/2010בגלל שאסתמה תלוייה בגירויים חיצוניים רבים ישנם מצבים שיש צורך לעלות במינון של משפאםי ואחרי זה (אחרי הטבה ואיזון אופטימלי של המחלה) ניתן להוריד אותם. בכל מקרה פרטני רופא המטפל (או יועץ ריאות) מחליט על הטיפול על בסיס נתונים קליניים, בדיקה ותוצאות תפקודי ריאות
לגבי יעילות טיפול ע"י משאף סימביקורט - אפקט של כל מנה (שאיפה אחד או שניים) הוא בסביבות 12 שעות , לכן בדרך כלל נותנים טיפול קבוע פעמיים ביום אך במקרים מסוימים משתמשים בו 3 פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)