קשי נשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קשי נשימה
    עדי
    07/02/2010

שלום.בת 29 ברקע אנמיה תלסמיה מיינור שחפת ריאות שטופלה וחסר ברזל.לפני שנתיים סיימתי טיפול לשחפת ריאות שהתגלתה.מאז מידי תקופה אני חשה לעיתים למשך יומיים שלשוה מצב של קוצר נשימה,צורך לקחת נשימה עמוקה על מנת להשלים נשימה.אני סובלת מעייפות קיצונית ומסחרחורות עקב נשימה לקויה.כמו כן כאבים בצד שמאל של החזה-צד בו היה חיידק השחפת-ריאה שמאלית.במהלך השנתיים נעשו ברורים כשזה הופיע כמו צילום ריאות וצילום סינוס ובדיקת קג שיצאו תקינות.אני בטוחה ב100% שזה לא נובע ממתח נפשי כפי שנאמר לי.האם יכול להיות קשור לשחפת?האם זה מסוכן?אילו בדיקות נוספות עלי לבצע ולמי לפנות?כ"כ קשה לחיות ככה ולא למצוא לזה סיבה ופתרון.מבקשת עזרה דחופה.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשי נשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשי נשימה

ד''ר שבתאי ורסנו
    07/02/2010

שלום,
    אם השחפת טופלה ואיננה פעילה עוד הרי שקשה להסביר את תלונותייך בשל שחפת. האןם האנמיה שלך קשה? האם יש לך חסר בחומצה פולית או ויטמין B12 שגורמים לאנמיה ותופעות נוספות. בררי אם הרופא שלך וכמו כן מומלץ לבצע תפקוד ריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו