אסטמה-ליחה ותפקוד

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה-ליחה ותפקוד
    אורית
    08/02/2010

שלום.יש לי אסטמה די קשה(על פרדניזון הרבה זמן) גם נזלת אלרגית(ודלקת לחמית כרונית וגם אסטמה של העור)
    מה שקורה זה ככה:מחמירה לי הדלקת בעינים,ואז נהיה הרבה נזלת ונסתם לי האף ואז גם הרבה ליחות וככה יוצא שאין לי מאיפה לנשם כי גם האף סתום וגם הפה.מה לעשות?
    וגם הרופא ריאה כועס עלי כי הוא אומר שאני לא משתדלת מספיק בבבדיקת תפקודי ריאה וזה לא יוצא טוב והוא כועס.
    כמובן שמטופלת בכדורים נגד אלרגיה,תרסיס אף,טיפות עינים,סרטייד אומפרדקב ,סינגולר,עשיתי חיסונים נגד אלרגיות,נמנעת מאלרגנים.
    מה לעשות?ואיך להסביר לרופא כמה הליחה סותמת אותי וקשה לי לנשום ולעשות תפקודי ריאות.
    והוא גם לא רוצה לתת לי וונטולין(אומר שיעשה לי התקף לב-למה?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה-ליחה ותפקוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה-ליחה ותפקוד

ד''ר שבתאי ורסנו
    08/02/2010

שלום,
    על פי התאור שלך יתכן מאד ואת מתאימה לטיפול ב XOLAIR שהוא טיפול יחסיתחדש (נוגדן כנגד נוגדני אלרגיה). בררי אצל הרופא שלך האם נראה לו שאת מתאימה או שיקלי חוות דעת נוספת אליה עלייך להגיע עם מספר תפקודי ריאה קודמים ותוצאות בדיקות אלרגיה.
    לידיעה- האתר הזה אינו מיועד לקבלת מענה דחוף .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

אורית
    09/02/2010

אני מחכה רק לאישור לזריקות מהקופ"ח כדי לזוזילאת העלות.ואני חייבת ךכם תודה על כך-כי לא שמעתי על הזריקות האלו לפני והרופא לא אמר לי...
    אבל מה לעשות עם התפקודי ריאות.-קשה לי לעשות אותם.
    ולמה הוא גם לא רוצה לתת לי וונטולין-באמת זה יכול לעשות התקף לב(זה עוזר לי מאוד)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו