נחנקת באמצע הלילה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• נחנקת באמצע הלילה
    אורית
    08/02/2010

שלום רב
    אני סובלת מאסטמה אלרגית באופן כרוני, בשנים האחרונות ניסיתי את כל התרופות האפשריות, אני מתעוררת באופן קבוע עם התעטשויות ונזלת, ו"צמודה" לטישו רוב שעות הבוקר, כל יום.
    לאחרונה חל שיפור משמעותי , עברתי דירה, הפסקתי לנהוג בקטנוע ואני הרבה פחות סובלת.
    בשבועיים האחרונים, יש לי כאבי גרון שהולכים ובאים, ואני משתעלת שיעולים יבשים. יש לי תחושה כאילו עמוק בגרון יש לי הרבה ליחה, אך אני לא מתעטשת או מקנחת את האף .
    בלילות האחרונים אני מתעוררת באופן פתאומי באמצע הלילה מתוך תחושת חנק, משתעלת ומשתנקת, מסדירה את נשימתי וחוזרת לישון.
    ההתעוררויות הללו מחנק מאוד מטרידות אותי, זאת התעוררות היסטרית, פתאומית ואני חשה מצוקה רבה כאילו מישהו חונק אותי
    למה זה קשור? לאסטמה שלי? לכאבי הגרון הזמניים? אולי משהו פסיכולוגי (למרות שאני דיי בספק...)

אשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נחנקת באמצע הלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נחנקת באמצע הלילה

ד''ר שבתאי ורסנו
    08/02/2010

שלום,
    אחד הסימפטומים של אסתמה לא מאוזנת הוא יקיצות לילה בשל שיעול וחנק. תתכן גם עליית חומצת קיבה כסיבה. ממליץ כי תפני ליעוץ והערכת רופא ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו