הלכתי לרופא בהמלצתך ו...

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• הלכתי לרופא בהמלצתך ו...
    אסמתי
    23/02/2010

עקב קושי נשימתי לאחר 8-10 שע' משאיפת סימבורטק 160 (חוסר יכולת לקחת אויר לראות).
    הרופא (רופאת המשפחה)אמרה להגדיל את המינון ל-2 שאיפות פעמים ביום (כלומר 320) למשך שבוע שבועים, כמו כן אני לוקח כבר 4 ימים רצוף כל בוקר 25 טיפות הרגעה בשם "איזי דיי".
    כאמור אני כבר 4 ימים ברצף גם עם סימבורטק 320 וגם עם הטיפות- ההבדל לא הכי משמעותי וכך אני מגיע שוב לשעה 1500-1600 עם הרגשת חוסר היכולת להכניס אויר לראות (זר לא יבין זאת אבל זה "חרא של הרגשה"- חוסר שקט/עצבנות/חוסר סבלנות/פזיזות) - מקוה שטיפות ההרגעה יעזרו , השאלה העיקרית זה כאביים ממש פיזיים בצלעות בעצם הבריח ובחזה באופן קבוע כרוני
    ההרגשה כמו כאבי שרירים בתקופת צינון אבל באופן קבוע.
    לא עשיתי סי טי ולא צילום חזה/ראות , כלום ! רק בדיקות נשיפה.
    האם לא הגיע הזמן לעשות או אולי לדרוש זאת מהרופא,
    מה בדבר ברונכסקופיה ? זה מתאים לי. אני פשוט מרגיש את הגוף כל הזמן (זה מתיש)
    בן 43 כתבי לך בחודש האחרון מס פעמים
    כרגיל תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלכתי לרופא בהמלצתך ו...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלכתי לרופא

ד''ר שבתאי ורסנו
    23/02/2010

שלום,
    קושי בהכנסת אויר יתכן בהחלט כסימפטום הקשור במתח נפשי כזה או אחר. במידה ותפקודי הריאה תקינים ובכל זאת ההרגשה קיימת ניתן לרכוש מכשיר מד שיא-נשיפה למדידה ביתית בזמן תחושת הקושי (3 מדידות ולרשום את תוצאותיהן). זהו מכשיר שיאפשר לך באופן אוביקטיבי האם יש הצרות של הסמפונות או שמדובר בתחושה בלבד, יתכן על רקע נפשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו