מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטמה קשהרותי14/10/2007
לד"ר ורסנו שלום רב
אני בת 48 סובלת מאסטמה מגיל ינקות .עם השנים יש לי רמיסיות טובות אך ההתקפים מאד קשים
מטופלת במשאפים SERETIDE500/50
וונטולין לפי הצורך.
בערך מדי 3 חדשים אני בהחרפה וזקוקה לסטרואידים ואנטיביוטיקה.
בשנתיים אחרונות ההתקפים מלווים בסינוסיטיס ואני זקוקה לפרצדורת ניקור
בשנה האחרונה עברתי 3 ניקורים אישפוז ו4 קורסים של סטרואידים.
אני מדגישה כי ברמיסיה אני עם תפקוד ריאתי של 90%-80%
האם אני קנדידתית לXOLAIR?
האם נגזר עלי להמשיךבאתו הדפוס או אולי יש עוד משהו חדש ששוה לנסות וקל יותר להשיגו?
נ.ב IgE 225
תודה רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסתמה קשה
ד''ר שבתאי ורסנו15/10/2007רותי שלום,
הקריטריונים לקסוליר הם אסתמה על רקע אלרגי מוכח, לאלרגן כל-שנתי, רמת TOTAL IGE שהיא בין 30-700 ושהיא אינה מאוזנת למרות טיפול תרופתי מקסימלי כולל סטרואידים סיסטמיים באופן קבוע.
מתלונותייך לא ברור האם את מקבלת טיפול מיטבי באופן רצוף כל השנה ויתכן שכדאי לך לפנות לחחות דעת שנייה בנוגע לאיזון האסתמה.
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)