קשיי נשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה
    יניב
    27/02/2010

שלום לפני כשלושה שבועות הרחתי ונשפתי במהלך כל הלילה ריח בלתי ניסבל ודוחה שאין לי מושג מה הוא ושקמתי הרגשתי קשיי נשימה שממשיכים עד היום וזה מאוד מפריע לי בלי שום קשר עברתי לפני חצי שנה צילום חזה ובדיקות אלרגיה שיצאו תקינות האם יכול להיות אסתמה
    אני מרגיש כאילו בצד ימין של הריאה קשה לי לנשום ממה זה יכול לנבוע תודה ניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    28/02/2010

תחושת קשיי הנשיהמ בדרך כלל אינה קשורה לפטולוגיה איזורית באחד הריאות , תחושות מקומיות לרוב שייכות לפטולוגיה של דופן בית החזה.
    כדי לקבל רושם ראשוני , יש לפנות לרופא המטפל (רופא משפחה) לצורך בדיקה גופנית וקבלת פרטים המלאים מאפיינים תלונותיך. לפי התרשמות הראשונית יוחלט מה הבדיקות העזר שדרושות (צילום חזה חדש, תפקודי ריאות , בדיקות אחרות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יניב
    04/03/2010

תודה רבה על התשובה הייתי אצל רופא משפחה והוא אמר לי לנשום ואמר שהריאות נקיות ויכול להיות נתפס שריר ונתן לי נורפן אבל אני מרגיש הפרעה ממש מורגשת בנשימה מעולם לא הרגשתי את זה ואני בטוח שזה לא צירוף מקרים זה שהרחתי ריח ולמחרת התחיל לי הקושי נשימתי
    ממה זה יכול להיות? אולי אלרגיה לחומר? אולי זיהום? תודה רבה דוקטור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    07/03/2010

קיימות מספר אפרשויות שיכולות להסביר תופעה הזאת. מומלץ לבצע תפקודי ריאות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו