אני משתעל יבש חזק מאוד

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אני משתעל יבש חזק מאוד
    יצחק
    02/03/2010

ועים ליחה ירוקה שלבסוף לאחר הרבה מאמץ היא יוצאת אבל אני כבר בשיעול יבש שלא ניגמר,כשני משתעל עשיתי 2007 ניתוח הרניה בצלקת הניתוחית ואני רואה שגם שם פתאום הבטן כל פעם שאני משתעל אני מרגיש כאילו בני מעי יוצאים החוצה ,אני בקש תנו עיצה כיצד ובאיזו תרופת סבתא כדאי לי להישתמש,לפני כשנה+לקיתי בדלקת ראות והייתי בחדר מיון שם קיבלתי שתי בררות או להיתאשפז או לקנות אנטיביוטיקה חזקה מאוד שגם העלימה לי לגמרי את השיעול האים דלקת ראות הינה מחלה חוזרת או ,שהיא חד -פעמית כמו אדמת ואו חזרת למשל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני משתעל יבש חזק מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    02/03/2010

במקרה של שיעול כרוני (שנמשך חודשים רבים) , לא סביר שמדובר בדלקת ריאות זיהומית. לשיעול כרוני קיימות סיבות רבות וחשוב לדעת מה סיבה/סיבות כטיפול הוא בסיבה ולא טיפול סימפטומטי לשיעול עצמו. ממליץ לפנות לרופא המטפל לצורך החלטה על המשך בירור . בשלב הראשון יש לבדוק סיבות הנפוצות לשיעול ממקורות של דרכי אויר עליונות וכן דרכי אויר תחתונות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו