copd ועישון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• copd ועישון
    יוסי
    11/03/2010

אני מאובחן כחולה copd בינוני כ7 שנים,מאז הפסקתי לעשן לחלוטין אבל כשאני נוסע לחופשה בחו"ל ואך ורק לחו"ל ,אני מעשן להנאתי 2-3 סיגריות ליום במשך כשבוע ובסיום החופשה זורק את מה שנותר,האם זה אפשרי או שזה מקלקל לי את כל הפסקת העישון? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    copd ועישון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• copd ועישון

ד''ר שבתאי ורסנו
    11/03/2010

שלום,
    הניסיון מלמד שזה פתח לחזרה לעישון במוקדם או במאוחר. ההמלצה היא להפסקה מוחלטת !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

יוסי
    12/03/2010

האם בהנחה שלא אחזור לעישון אלא באמת אסתפק במה שציינתי,האם זה מסכן במשהו את ההישג של הפסקת העישון?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

ד''ר שבתאי ורסנו
    13/03/2010

שלום,
    הנזק של עישון סיגריות הוא נזק מצטבר. מקובל ברפואה שגם סיגריה אחת ליום באופן קבוע ,משפיעה לרעה למשל על כלי הדם שבלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו