סינגוליר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• סינגוליר
    לי
    15/03/2010

לוקחת סינגוליר 10 מג כל יום במשך שנה כבר האם זה מותר לקחת המון זמן ככה?שמעתי פעם שזה לא בריא לכבד האם נכון? האם יכול להזיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינגוליר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    16/03/2010

סיגנולייר הינה אחד התרופות לאסתמה מיועדות לטיפול כרוני , אין בעיה לקחת אותה שנים רבות. בדרך כלל אם אין תופעות לוואי אחרי תחילת טיפול בתרופה , אין השפעות שליליות ארוכות טווח לפי מידע ממחקרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינגוליר

לי
    16/03/2010

לוקחת אותה לנזלת אלרגית ולא לאסתמה אבל זה עוזר לי מאוד כי מהנזלת האלרגית היה משפיע לי על קשיי נשימה וכו.האם זה מטפל בנזלת האלרגית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    16/03/2010

סינגולייר מיועד לטיפול קבוע באסתמה אך תרופה במקביל מטפלת גם לנזלת אלרגית בחלק מחולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו