צילום חזה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• צילום חזה
    נירה
    02/04/2010

שלום
    בתשובה לצילום חזה שעשיתי, בעקבות שיעול שיש לי כחצי שנה, הכל היה בסדר רק בנוסף הופיע משפט כזה: "שינויים תמטיים עדינים בבסיס שמאלי - לינגולה" האם אפשר לפרש לי מה זה אומר ומה אני צריכה לעשות הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום חזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    02/04/2010

תאור זה במכתב של רדיולוג אינו דבר ספציפי ומבחינת התייחסות חשוהים דברים רבים (מה התסמינים בתקופת ביצוע צילום חזה, ממצאים בבדיקה גופנית, איך נראה דבר בעיניי רופא המטפל, האם נעשתה השוואה מול צילומים קודמים - במידה ונעשו בעבר). קיים מגוון גדול של אפשרויות: בין בדיקה בגדר הנורמה לבין ממצאים בשלב ריפוי מדלקת ריאות.
    עם תוצאות הצילום יש לחזור לרופא המטפל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום חזה

נירה
    02/04/2010

לא היתה לי דלקת ריאות בחיי, בכל אופן לא הובחנתי ע"י רופא המשפחה כסובלת מדלקת ריאות. נשלחתי לצילום בגלל שיעול שנמשך כחצי שנה. אודה לך שוב על התיחסותך לשאלה ששאלתי לאור הנתונים הנ"ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו