שיעול כרוני טורדני עם ליחה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שיעול כרוני טורדני עם ליחה
    לבארי רחל
    05/04/2010

מאז חודש אוקטובר אני סובלת משיעולים טורדניים לפעמים יבשים ולפעמים עם ליחה לבנה רגילה.
    הייתי אצל רופאים: א.א.ג שטען שיש לי ריפלוקס ויתכן שזה הגורם .לוקחת "נקסיום כ-40 ממ עד פעמיים ביום לא קבוע. הייתי אצל רופא ריאות בנובמבר עשיתי צילום רנטגן לריאות -ריכוז כלי דם
    טשטוש צל הסרעפת משמאל.תפקודי ריאה תקינים כולל דיפוזיה וסטורציה.
    צילום מערות האף תקין C/T חזה ללא ממצא מיוחד.הציע להממשיך לקחת את הנקסיום.לעוד 3 חדשים.
    היה שיפור כלשהו אך לא מוחלט. לאחרונה בצעתי גסטרוסקופיה -שבסיכום התוצאה היתה תקינה.
    לא צויין ריפלוקס במיוחד. כן יכולה לציין שלאחר הבדיקה גבר השיעול בצורה יותר חריפה.
    מדי פעם מערות האף מתמלאות בנזלת שהיא לא "סמיכה"כי אם אותה הנזלת שמגיעה לגרון.
    "עייפתי מהשעול " האם אנטיביוטיקה לא תעזור לי?

אודה עבור קבלת תשובה
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול כרוני טורדני עם ליחה

ד''ר שבתאי ורסנו
    06/04/2010

שלום,
    לא ציינת גיל, עישון בעבר/הווה ורקע אלרגי אישי או משפחתי. לפי סיפורך קיימת אפשרות של סינוסיטיס כרונית ונזילה אחורית כסיבה לשיעול (רצוי CT מערות פנים) וגם שיעול אסתמטי. יש לפנות למומחה לשם בירור בכיוונים אלו. שיעול כרוני לעיתים הוא משימה ממושכת לפיצוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו