מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהנדב06/04/2010
שלום,
היום התחיל לי כאב באיזור החזה-ריאות, באופן פתאומי. הכאב מתרחש כאשר אני נושם, ובהתאם לעוצמת השאיפה, כך גם עוצמת הכאב. בנוסף, הכאב מתרחש כאשר אני מתכופף. כשאני לא שואף אוויר (לאחר נשיפה) לא כואבות לי הריאות, אבל אם אני מחזיק אוויר בריאות לאחר שאני שואף אותו אז זה כואב. הכאב מוקרן גם קצת לאיזור הצוואר- קנה הנשימה.
אני לא מרגיש קוצר נשימה, קושי נשימה או חוסר באוויר.
חשוב להדגיש שאותו תרחיש קרה לי לפני כ-5 חודשים. רופא המשפחה שלח אותי לעשות א.ק.ג וצילום חזה. שניהם יצאו תקינים. לאחר כיומיים הכאבים חלפו.
אשמח לקבלת עזרה,
עודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה
ד''ר שבתאי ורסנו08/04/2010שלום,
כאב כזה חעלול להיות ממקור של דופן החזה (שריר או עצם) וגם כתוצאה מפאנצ'ר בריאה (חזה -אויר). עלייך להבדק שוב ובמידת הצורך לחזור על צילום חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שבתאי ורסנו - שאלה
נדב08/04/2010תודה ד"ר,
אך לא מובנים לי מספר פרטים:
1) מה הם הדברים שהזכרת- האם תוכל לפרט? והאם הם מסוכנים?
2) "עליך להיבדק שוב" - איזה בדיקות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה
ד''ר שבתאי ורסנו09/04/2010שלום,
חזה אוייר הכוונה היא שקורה נקב בקרום הריאה. הבדיקות הן בדיקה גופנית על ידי רופא ובמידה ויתרשם שיש צורך אז גם צילום חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)