שאלה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נדב
    06/04/2010

שלום,
    היום התחיל לי כאב באיזור החזה-ריאות, באופן פתאומי. הכאב מתרחש כאשר אני נושם, ובהתאם לעוצמת השאיפה, כך גם עוצמת הכאב. בנוסף, הכאב מתרחש כאשר אני מתכופף. כשאני לא שואף אוויר (לאחר נשיפה) לא כואבות לי הריאות, אבל אם אני מחזיק אוויר בריאות לאחר שאני שואף אותו אז זה כואב. הכאב מוקרן גם קצת לאיזור הצוואר- קנה הנשימה.
    אני לא מרגיש קוצר נשימה, קושי נשימה או חוסר באוויר.
    חשוב להדגיש שאותו תרחיש קרה לי לפני כ-5 חודשים. רופא המשפחה שלח אותי לעשות א.ק.ג וצילום חזה. שניהם יצאו תקינים. לאחר כיומיים הכאבים חלפו.

אשמח לקבלת עזרה,
    עודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

ד''ר שבתאי ורסנו
    08/04/2010

שלום,
    כאב כזה חעלול להיות ממקור של דופן החזה (שריר או עצם) וגם כתוצאה מפאנצ'ר בריאה (חזה -אויר). עלייך להבדק שוב ובמידת הצורך לחזור על צילום חזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שבתאי ורסנו - שאלה

נדב
    08/04/2010

תודה ד"ר,
    אך לא מובנים לי מספר פרטים:
    1) מה הם הדברים שהזכרת- האם תוכל לפרט? והאם הם מסוכנים?
    2) "עליך להיבדק שוב" - איזה בדיקות?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר שבתאי ורסנו
    09/04/2010

שלום,
    חזה אוייר הכוונה היא שקורה נקב בקרום הריאה. הבדיקות הן בדיקה גופנית על ידי רופא ובמידה ויתרשם שיש צורך אז גם צילום חזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו