מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרויקציה אורטוגונלית של כלי דםללא שם12/04/2010
שלום רב
בדצמבר האחרון עשיתי צילום חזה בעקבות התקררות ולקיחת אנטיביוטיקה
ובפענוח היה רשום: מספר מוקדים סמיכים קטנים בבסיס ריאה ימנית על רקע הגברה של ציור ריאתי
ולב אינו מוגדל.
אתמול (אחרי 3.5 חודשים) עשיתי צילום חזה נוסף ובפענוח היה כתוב שבהשוואה לצילום הקודם - אין שינוי
ובנוסף היה כתוב: המוקדם בצילום הקודם מתאימים לפרויקציה אורטוגונלית של כלי דם.
בלי ממצא פעיל בריאות.
יש לציין גם, שעד היום אני סובלת, בעיקר בשעות הבוקר, מליחה "שקופה"
אני מרגישה שזה כמו נזלת ש"הולכת" אחורה
רופא אף אוזן גרון אמר שמבחינתו הכל נקי - ואם אני רוצה אני יכולה לקחת כדור נגד אלרגיה שייבש את הליחה. אני לא כ"כ בעד הרעיון של לקחת סתם כדורים.
הרופא אף אמר לי, שכמו שיש אנשים שסובלים מכאבי ראש, יש אנשים שסובלים מליחה.
דרך אגב, בשנים האחרונות אני סובלת הרבה מהתקררויות שמסתיימות בליחה כבדה ואנטיביוטיקה
(מספר פעמים בשנה)
רציתי לדעת מה המשמעות של הפענוח הנוכחי והאם יש בו סכנה כלשהי?
ומה אפשר לעשות בנדון?
תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים ששכחתי
ללא שם12/04/2010שכחתי להוסיף שאני לא מעשנת ואף פעם לא עישנתי
שתמיד יש לי תחושה שהנזלת אצלי הולכת אחורנית
ושאבחוני ההתקררויות שלי אצל רופא המשפחה מסתכמות בדר"כ בברונכיטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרויקציה אורטוגונלית
ד''ר שבתאי ורסנו14/04/2010שלום,
כוונת המפענח הייתה כי מדובר במצא שנבע מטכניקת הצילום ולא ממצא פתולוגי.
מאידך תלונותייך הנשינות דורשות ברור . בקשי הפנייה לרופא ריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)