בעיית נשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• בעיית נשימה
    or
    13/04/2010

אני בת 19, ומגיל 16התחילה אצלי תופעה שבה אני נושמת נשימה רגילה אבל אני מרגישה שלא נכנס לי מספיק אוויר לריאות. לפעמים אני צריכה לקחת כמה נשימות כדי להרגיש שוב בסדר, ולפעמים פיהוק ממלא את שאר האוויר.
    בגיל 16 כשהלכתי לרופאה היא אמרה שיש לי חסימה בריאה הימנית ונתנה לי משאף לשלושה ימים וזהו.
    מאז זה חוזר מידיי פעם, בעיקר במצבי לחץ, עצבים, ומאמץ גופני.
    השבוע הייתי במקרה אצל הרופאה שלי בצבא והיא אמרה לי שלפני חצי שנה, כשעשיתי בדיקת מנטו (אני מורה חיילת וזאת בדיקה שאנחנו עוברות פעמיים בקורס) גילו אצלי משהו בריאות, ושלחה אותי לבדיקת רנטגן ובדיקות דם...
    בינתיים אני מנסה לברר כל מה שאני יכולה כי אני מאוד פוחדת שיש לי משהו שהחמיר עם השנים. תמיד הרופאים אמרו לי שאין לי כלום...
    יש לתופעה שמתרחשת לי שם או שזה באמת שום דבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית נשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשימה

ד''ר שבתאי ורסנו
    14/04/2010

שלום,
    התלונות שלך מחשידות לקוצר נשימה על רקע נפשי-מתח. מאידך תלונות אלו יכולות במקביל להתרחש גם באסתמה. מומלץ להתייעץ עם רופא ריאות, לבצע תפקודי ריאה ובמידה והם תקינים לחזור עליהם עם מבחן תגר מטאכולין המיועד לברר אסתמה סמוייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו