מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תשובות סיטיסופי21/10/2007
שלום
עשיתי צילום סיטי חזה בגלל בעיות בליעה והתשובה היא
חזה:
לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בבית השחי,במיצר או בשערי הריאות
כלי הדם הגדולים תקין
לב תקין
תפליט פלאורלי זעיר מימין-מה שמדאיג אותי??????
מעבר חזה כולל אדרנילים תקינים
יכול להיות שהתפליט גורם לי לבעיות הבליעה ולפעמים קושי בנשימה?
לאיזה רופא עלי לפנות להמשך?
יש סיבה לדאגה??????
בנוסף
צוואר:
קשריות קטנות בצואר דו"צ-בבלוטת התריס גם יש לי קשריות ועשיתי ביופסיה שיצאה תקינה השאלה אם מדובר באותם קשריות בצואר זה בבלוטת התריס???.
תודה מאד מודאגת
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום חזה
ד''ר שבתאי ורסנו22/10/2007סופי שלום,
עלייך כמובן לחזור עם התוצאות לרופא המפנה. על פני הנוזל המועט לכשעצמו לא יכול להסביר בעיית בליעה. על משמעות הנוזל יש להעריך ממצבך הבריאותי הרחב יותר. במידה וישאר לך ספק בנוגע לנוזל עלייך לפנות לרופא ריאות.
בברכה,
ד,ר שבתאי ורסנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפליט
סופי23/10/2007תודה לך
לקחתי תור לעוד חודש לרופא ריאות איזה בדיקות היית ממליץ לי לעשות בשביל לדעת מה הסיבה של הנוזל?
בדיקות הדם לתפקוד כליות,כבד ,תקינות,לגבי אי ספיקת לב הרופאה אומרת שהרגלים אמורות להיות נפוחות ואז שללה,אני מבחינתי רציתי ללכת ולכסות את עצמי גם באיזור הזה.
מה אתה ממליץ לי?
הבנתי שהנוזל יכול להצביע על ממאירות,לפי הסיטי אין מוקדים ואין תהליך,
מה את הממליץ לי לכסות את עצמי,איזה בדיקות?
מודה לך
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תפליט
ד''ר שבתאי ורסנו23/10/2007סופי שלום,
בדיוק מהסיבה לשאלותיך את צריכה לפנות לרופא ריאות שישקול את התמונה כולה ויחליט האם יש צורך בבדיקות נוספות ואלו.
ד"ר ש. ורסנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)