מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול מתמשךאורלי אמיר14/04/2010
אני בת 24 וחצי לפני כ חודש ימים התחלתי להשתעל עם ליחה באותו היום התחלתי ללמוד בכרמיאל ואני מאזור הקריות ומאז אני לא מפסיקה להשתעל עד רמת חנק ואז זה משתחרר. הייתי אצל הרופאה והיא נתנה לי אנטביוטיקה כולל סטרואידים ונגד אלרגיה וכלום לא עוזר הייתי בבית חולם ושם עשו לי צילום ריאות וסינוסים וראו כי הכל נקי ואין שום דבר ועדיין אני ממשיכה להשתעל עד רמת חנק עד שהליחה יוצאת.
הפסקתי לעשן לפני חודשיים לערך והייתי מעשנת כ 3 שנים בסביבות ה 4 סיגריות ליום בשנה האחרונה.
האם יש קשר ביןם ההפסקת עישון לבין השיעול ומה עוד ניתן לעשות כי אני ממש מושבת כל ריח גורם לי להשתעל כל מקום סגור גורם לי להשתעל.
אשמח מאוד אם תכוונו אותי לאיזה שהוא פתרון כי זה נהפך להיות בלתי נסבל
אני קניתי תרופה אלטרנטיבית נגד שיעול היא עזרה בכך שכמות השיעול ירדה אבל השיעול הוא יותר קשה
המשך לילה טוב אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול מתמשך
ד''ר שבתאי ורסנו14/04/2010שלום,
לשיעול מתמשך יש סיבות רבות. במצבך הסיבות השדשכיחות הן אסתמה, נזלת הזולגת ללוע ועליית חומצה קיבתית.
מומלץ שתפני להערכה לרופא ריאות מקצועי. יתכן ומדובר באחת מסיבות אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)