מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול עם חירחור, נזלת וליחהאיגור14/04/2010
שלום רב.
אני בן 18 וחצי. בתחילת השנה הצטננתי בצורה בינונית ואחרי פחות משבוע המחלה עברה, אבל מאז היה לי עודף ליחה לבנה צמיגה שכאשר מצטברת בגרון היא גורמת לגירוי ושיעול. הייתי אצל רופא והוא לא מצא שום בעיה ונתן לי מרשם לRECOD (קודאין). הכדורים לא הביאו לשינוי במצב. הלכתי לרופא פעם שניה והתוצאה זהה. ביקרתי גם אצל רופא אא"ג, שטען ש"עודף ליחה זהו גם סוג של הצטננות" ושזה יעבור גם אם לאחר 3 חודשים.
לפני כשבוע התחילה נזלת ושיעול (ואיטוש לעיתים) עם ליחה שמעורבת עם ליחה ירוקה צמיגה. בימים האחרונים החלו להישמע חירחורים בזמן שיעול מה שגורם לגירוי ושיעול חזק אף יותר עד שמפסיק הגירוי או לפעמים גם מצליחה לצאת כמות קטנה יחסית של ליחה ירוקה.
ביקרתי אצל רופא המשפחה מיד בתחילת המחלה. הוא טען שאין שום דבר מיוחד חוץ מאדמומיות, ושאין קשר בין עודף הליחה שהיה לי לזה משום שזהו וירוס חדש. אך הפעם הביא לי הפניות לצילום חזה, משטח גרון ויעוץ עם רופא ריאות מומחה (קבעתי תור לרופא מומחה אך הקרוב ביותר בעוד יותר מחודש).
תוצאות צילום החזה תקינות, משטח הגרון שלילי [כלומר אין זיהום חיידקי], ומכאן בפגישה הבאה עם רופא המשפחה הוא הסיק שזהו בטוח וירוס ושזה יעבור והביא לי מרשם לכדורים מכייחים שאיני זוכר את השם שלהם, אך גם הם לא הועילו. יש לציין שאני שותה תה קמומיל כפעמיים ביום. כעט התחלתי טיפול בתרסיס מי ים (סינומארין) וטבליות שמפחיתות את צמיגות הליחה ומכייחות (סירן 200 מ"ג), שניהם ללא מרשם מחוסר ברירה... איני יודע מה לעשות וכבר התייאשתי מכל הליחה והנזלת הזאת...
אגב, לא ידוע לי על אלרגיה כלשהי.
האם יש מי שיושיעני?
בתודה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול עם חירחור, נזלת וליחה
ד''ר שבתאי ורסנו15/04/2010שלום,
התלונות מחשידות לנזלת הזולגת לאחור אל חלל הלוע ואולי גם סינוסיטיס כרונית. יש לברר גם אפשרות לרקע אלרגי. פנה לרופא א.א.ג ובמידה ולא יפתור את בעייתך פנה לרופא ריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)