שאלה חשובה!

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!
    זהר
    15/04/2010

שלום, אני מועמדת לקורס טייס, ובבדיקות הרפואיות בירפ"א גילו כי FEV1 וFVC נמוכים, יש לציין שהייתי חולה בשתי הבדיקות וכמו כן אינני עוסקת בספורט וריצות. עקב תוצאות הבדיקות, שלחו אותי לבדיקה באיכלוב, בדיקת תגר סמפונות ממושך, מכולין, מעולם לא הייתה לי אסטמה ואין במשפחתי עבר אסמטי. רציתי לדעת מה זאת הבדיקה הזאת? איך עושים אותה? ואיך מגלים אם אני אסמטית או לא? האם הבדיקה בודקת עוד דברים? ואם יש משהו שעלי לעשות כדי לשפר את סיכויי לעבור את הבדיקה בהצלחה?

תודה רבה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    15/04/2010

שלום,
    תגר מטאכולין היא בדיקה שבה נותנים לשאוף את החומר מטאכולין בריכוזים עולים ובודקים את תגובת הסימפונות באמצעות תפקודי ריאה. המטרה לגלות תגובתיות יתר של הסימפונות המאפיינת אסתמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה אבל..

זהר
    15/04/2010

יש משהו שניתן לעשות כדי לעבור את הבדיקה בשלום?... יש משהו שעוזר?
    אשמח לתגובה :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו