מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול כרוני כחודשייםחומימי29/04/2010
שלום רב.
אני בת 37 ומעשנת קצת פחות מקופסהבערך 20 שנה.
לפני כחודשיים הרגשתי רע מאוד , כמו שפעת , ומאז השיעול פשוט לא עובר לי.
מדובר בשיעול ליחתי במשך כל היום.
לפני כחודשיים הרופא רשם לי מוקסיפן במשך 10 ימים כי שמע צפצופים בדרכי השימה.
לאחר שסיימתי את האנטיביוטיקה והרגשתי לא השתפרה חזרתי אליו .
הוא לא שמע שום דבר ולכן רשם לי מוקוליט להקלת הלחה. חל שיפור מזערי אבל לא מספיק.
לפני כשבוע התחלתי לקחת כדורי רוקסו.
צילום רנטגן של הריאות הראה שהכל תקין, ולכן בנוסף לכדורי הרוקסו הוא רשם לי גם כדורים לאלרגיה ואני אמורה לחזור אליו ביום ראשון לביקורת. כנראה להתחיל בדיקות של תפקודי ריאה.
הצילו!!!
אני פשוט מיואשת. בנוסף ממש שורף לי כל בית החזה והגב, יש לי לפעמים לחץ בחזה וגם נתפס לי הצד השמאלי.
שאלתי היא - האם בגילי קיים חשש למחלת ריאה חסימתית?
האם מחלה זו אמורה להשתקף בצילום רנטגן ריאות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין29/04/2010לשיעול ממושך קיימות סיבות רבות שבחלקן יכולות לחלוף ושחלקן יכולים להיות ביטוי למחלה כרונית . בשלב הראשון של שיעול ממושך יש מקום לבצע בדיקת א.א.ג (לבחון גורמים לשיעול בדרכי אויר עליונות ) ולעשות תפקודי ריאות . המשך בירור/טיפול לפי ממצאים בבדיקות הנ"ל . צילום חזה אינה בדיקה אבחנתית לברונכיטיס כרונית או מחלה סימפונית אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)