אבק

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אבק
    dtux
    03/05/2010

שלום-רב,
    לאחר חיפוש ממושך, הגעתי למסקנה כי זהו הפורום המתאים ביותר לשאלתי. אני מקווה שזה אכן נכון.

במקום העבודה הקודם שלי, בו עבדתי למעלה משנה, עבדתי במחסן שהיה פשוט מלא באבק, פשוט נדף ממנו ריח חזק מאוד של אבק. ניסיתי מדי פעם לאוורר את המקום על-ידי פתיחת דלתות נוספות, דבר שהקל על נשימה צחה יותר. אני יכול לומר כי לא גיליתי איזושהי השפעה שלילית לטווח הארוך על גופי כתוצאה מהאבק הזה.
    מעוניין לדעת מהם הסיכונים הכרוכים בשהייה במקום סגור מלא אבק?
    והשאלה החשובה יותר - איך אוכל לדעת האם נגרם לי נזק כזה או אחר?

תודה-רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    05/05/2010

תגובה לתנאיי סבירה הינו דבר אישי ואינו זהה בין בני אדם שונים (שנמצאים באותם תנאים בדיוק). חשיפה לאבק רב למשך שנים יכולה להוביל להתפתחות מחלות כרוניות בדרכי אויר וברקמת הריאה . יש טעם לבדוק עניין זה בתנאיי וקיימות תלונות שייכות למערכת נשימתית (שיעול כרוני או קשיי הנשימה חוזרים). אחרת אין מקום לבצע בדיקות של מערכת נשימתית (במידה ואין זה חובה לפי דרישות של מקום עבודה ספציפי זה או אחר - במסגרת בדיקות סקר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו