מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולים אלטרנטיבים לאסטמהאורלי ב.07/05/2010
אני בת 45 סובלת מאטמה 11 שנה באמצע ההריון. אמרו לי שזה על רקע אלרגי נזלת אלרגית מגיל צעיר. ניסיתי כל הטיפולים ויש לי משאפים סרטייד וסימבי קורט.
שאלתי: שמעתי על עמותת לנשום שמציעה סדרה של תרגילי נשימה להפסקת האסטמה כמעט לאפס כך הם מצהירים. האם זה באמת יעזור באופן משמעותי?
ובשנה הארוחנה אני עושה דיקור סיני חודשי נאמר לי אם אתמיד האסטמה תוכל לחלוף האם כדאי להמשיך לאורך זמן או לא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טפולים אלטרנטיבים
אורלי ב.07/05/2010בהמשך לשאלתי קודם נזכרתי גם בטיפול בחדר מלח ושאלתי האם זה אפקטיבי להפחתת האסטמה או רק תרגיל שיווקי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין08/05/2010אסתמה אינה מחלה בעלת אפשרות של ריפוי אך קיים מגוון גדול של דרכי הטיפול, עד כדי העלמות מלאה של תסמיני המחלה (תרופות - בדרך כלל משאפים, שיטות נשימה שונות - לדוגמה, שיטת ע"ש בוטאיקו, שיטות נוספות - כגון, ניקור סיני, שיאצו וכו"). מבחינה מדעית תועלת טיפול תרופתיים הינה הגבוהה ביותר אך במקרה ספציפי רק נסיון יכול לומר מה הטיפול היעיל ביותר.
בגלל קשר הדוק בין מניעים אלרגיים לבין החמרות של אסתמה, מניעה החשיפה לאלרגנים ידועים או הפחתת רגישות לדברים ספציפיים ע"י טיפול אלרגולוגי יכולים גם כן להועיל לחולה אסתמה ספציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)