תוצאות בדיקת c.t.

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת c.t.
    any
    13/05/2010

בהמשך לבדיקת תפקודי ריאה שהיתה תקינה בצעתי גם בדיקת c.t. ריאות. עלי לציין שאני מרגישה טוב ורק בבדיקה רפואית רוטינית החליט מומחה הריאות לבצע את הבדיקות המקיפות של תפקודי ריאה וה-c.t. להלן תוצאות בדיקת הסי.טי. המיפתח העליון של בית החזה: וכלי הדם הברכיוצפליים בו בגדר הנורמה.
    מיצר: בלוטה קטנה רטרוקוואלית. האורטה הדוגמה כתקינה. העורק הריאתי הראשי וענפיו העיקריים בגדר הנורמה. הלב בגודל וצורה תקינים לא הודגם נוזל פריקרדיאלי. שערי הריאות בגדר הנורמה.
    קנה וסימפונות - ראשיים וענפיהם העיקריים תקי נים.
    ריאות - האוורור והציור הריאתי הברונכווסקולרי עם קשרית זעירה סובפלאורלית בשדה העליון ימין אחורי ואיוורור יתר דו צדדי.
    פלוירה לא הודגמה פתולוגיה. דופן בית החזה תקין. לא הודגמו בלוטות מוגדלות בבתי השחי. מעבר חזה-בטן לא הודגמה פתולוגיה.
    לסיכום אוורור יתר דו צדדי.
    קשרית זעירה סובפלאורלית במיצר. שיניים אוסטופורניים קשים של חוליה 11t/
    לאור כל הכתוב ומאחר ואין לי מושג אני מאד דואגת ומבקשת חוות מומחי הפורום.
    עלי לציין שהנני בסוף שנות השישים שלי.תודה רבה על התיחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת c.t.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת c.t.

ד''ר שבתאי ורסנו
    15/05/2010

שלום,
    תוצאות CT חזה לא מצביעות על פתולוגיה מסויימת. הקשרית הסובפלוירלית במידה ולא עישנת היא קרוב לודאי ממצא מקרי. קיימים שינויים של הידלדלות העצם בחוליה גבית מספר 11. לא ברור מדוע הרופא שלח אותך לצילום ויש לקשור את ההמצאים לתלונות. לא נהוד לבצע CT חזה כבדיקת שיגרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

any
    15/05/2010

ראשית תודה רבה, רבה על הרגיעה שנתת לי. לגבי העישון כן עישנתי אבל לא יותר מ-7-8 סיגריות ליום. האם זה משמעותי? שנית יש לי עוד שאלה בעלי מאמין בטיפולי ספא ברומניה לכלי דם ושם יש מקום עם הרבה co 2 . האם זה לא מזיק לריאות או לכל איבר אחר בגוף. תודה רבה עם התיחסות זו ואם אני מרשה לעצמי שוב להודות לך שהרגעת אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו