מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליחה דמיתס.14/05/2010
שלום, ד"ר!
כבר כ-6 ימים יש לי ליחה דמית בעת השיעול (אפילו לא חזק) - פעם יש, פעם אין. צילום חזה/ראות תקין, בדיקות מעבדה (כולל שקיעת דם וc-react.prot) תקינות, בדיקת אא"ג (כולל אנדוסקופיה) תקינה. יש לציין כי בשבועיים אחרונים היה לי צינון קל, שלא לווה בשיעול (השתעלות לא חזקה 3-4 פעמים ביום - לא נקרא שיעול?). הומלץ לי לעשות בדיקת PDD ולפנות למומחה ריאות כשי שישלח ל-CT, אם התופעה לא תחלוף.
כמה זמן יכול לקחת עד שהתופעה תחלוף מעצמה?
האם לדעתך יש צורך ב-CT (הרי רמת הקרינה שם גבוהה)?
ממה זה יכול להיות?
האם יש בדיקות נוספות שיכולות לתת תשובה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליחה דמית
ד''ר שבתאי ורסנו15/05/2010שלום,
יש תמיד לקשור תלונות לגורמי סיכון כגון עישון, חשיפות לחומרים בעבודה, רקע משפחתי וכו'.
ליחה דמית יכולה להתלוות לזהום דרכי הנשימה (ברונכיט) ועד לסימן לממאירות בדרכי הנשימה והריאה. כאמור לא ציינת גורמי הסיכון במקרה שלך. ניתן לשלוח ליחה לציטולוגיה ולתרבית אך בכל מקרה תצטרך להגיע לרופא ריאות אשר יחליט כיצד יש להמשיך ולברר את סיבת השיעול הדמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)