אסטמה קשה לילד בן שנתיים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה קשה לילד בן שנתיים
    רונה
    22/05/2010

שלום בני בן שנתיים ומאז שהוא נולד הוא סובל מאהתקפי אסטמה קשים ביותרק יום ולילה אין לי שינה מאז שנולד ואין לו סבלנות לשבתצ כל 4 שעות מול מכשיר האינלציה אני ממש צריכה להכריח אותו בנוסף יש לו שקד שלישי רציתי לשאול האם השקד קשור לאסטמה האם לנתח וזה אולי יפחית את ההתקפים?
    הוא מטופל בונטולין ובבודי קורט וזהע לא נגמר אני לא ממש מרגישה שזה עוזר לו הוא קצת רץ וישר משתעל ומקיא... מה עוד ניתן לעשות יש איזה מקום באיזור חיפה שמטפל בעניין
    אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה קשה לילד בן שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילד בן שנתיים

יונתן
    22/05/2010

קודם כול את צריכה סבלנות .
    1 נסי לצמצם חשיפה לאבק \קרדית האבק .
    2 עים את הוא בן זוגך מעשן הפסיקו מיד מפני שחשיפה לעשן אצל חולי אסתמה גורמת להתקפים .
    3 נסו לברר למה הילד אלרגי מפני שאסמה היא פשות מחלה אלרגית ועים כן התחילו טיפול אלרגני.
    4 המלצה שלי ... לשתות תה עים רוזמרין וטימין (קורנית ) הרוזמרין הוא פותח דרכי נשימה ואנטי דלקתי והטימין מחיכת ועוזרת לפלוט ליחה מדרכי הנשימה.
    החומרים הפעילים דוחים ומשחררים התקף אסמתי .

בברכה יונתן חולה אסתמה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    23/05/2010

אסתמה הינה מחלה כרונית אך מהלך המחלה יכול להשתנות במהלך החיים. במידה וילד אינו נמצא בטיפול רופא ריאות ילדים, ממליץ להתיעץ איתו.
    שקד אינה בעיה קשורה לאסתמה , לגבי זה יש להתיעץ עם רופא א.א.ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו