מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זיהום חוזר בדרכי הנשימהדב24/05/2010
שלום רב,
אבקש עצתך בכיוון לטיפול הנכון:
אני בן 39, בריא, עוסק בספורט, בעל סיבלות לב- ראה טובה.
בשנים האחרונות אני סולבל מבעיה שהתכיפות שלה עולה מאד.
הבעיה החלה מדלקות סינוסים חוזרות שתקפו אותי בכל עונות השנה, עד כדי 4-5 פעמים בשנה. קיבלתי כמה סוגי אנטיביוטיקה (זינט, אוגמנטין, רוקסו) אך השפעתם הולכת ופוחתת. בהמלצת ממומחה א.א.ג עברתי לפני כחצי שנה ניתוח מחיצות וקונכיות באף במטרה לשפר את הניקוז. הניתוח אכן שיפר את הניקוז אך לא פתר את הבעיה. לפני כשבועיים שוב חליתי - הסימפטומים זהים. מתחיל מליחה בהירה ונזלת קלה שהולכת ומחמירה עד לזיהום ירוק וסמיך. לאחר שלקחתי אנטיביוטיקה מספר ימים מצבי החמיר, הגעתי לבי"ח רמבם ושם אובחנה אצלי דלקת ריאות. החליפו לי את האנטיביוטיקה מ- Roxo ל- Tavanic (שלא בסל הבריאות), ועדין לאחר 5 ימים אני משתעל עם ליחה שהפכה בהירה. יש לי גירוי דוקר בגרון שמחריף בעיקר בסביבה של מזגנים, או במנוחה על הגב. הנזלת הפכה לבהירה אך ברור לי שברגע שאני מסיים עם האנטיביוטיקה הנזלת תהפוך לכהה ואני חוזר לזיהום ודלקת.
השאלות:
באיזה טיפול אני צריך לנקוט?
האם להמשיך באנטיביוטיקה או שיש כיוון אחר?
האם יש איזו שהיא בדיקה שצריך לעשות כדי לאתר את מקור הבעיה לעומק?
אודה לעזרתך,
דב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין24/05/2010לפי תאור התסמינים דבר מזכיר דלקות חוזרות בסינוסים או גרון. טיפול במקרים האלה לפי החלטת א.א.ג . במידה ולדעתו של רופא המטפל חלק התסמינים יכולים להיות מיוחסים לדרכי אויר תחתונות (אסתמה, ברונכיטיס כרונית), רצוי לבצע בדיקת תפקודי ריאות, צילום חזה ולהגיע לבדיקה אצל רופא ריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)