חרחורים בעת לקיחת נשימה עמוקה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חרחורים בעת לקיחת נשימה עמוקה
    סטודנטית
    24/05/2010

שלום רב,
    מזה כחודשיים אני סובלת מהתקפים כאלה של אי יכולת לקיחת נשימה עמוקה, שמעולם לא סבלתי מהם בעבר. כשאני מנסה לנשום עמוק נשמע קול של חרחור או צפצוף, שאינו עובר. אני מנסה להשתעל כדי לגרום לו לעבור, אך השיעול מאוד יבש וזה לא עוזר. רק לאחר שאני משתעלת ויוצא מעין שיעול קצת יותר רטוב אז החרחור עובר. הדבר יכול להימשך במשך כמה ימים, לעבור ולהתחיל שוב. לרוב זה קורה בלילות, אך לעתים מתחיל גם בשעות הבוקר או הערב. הדבר מלווה בד"כ בתחושת דגדוג בגרון כשאני נושמת.
    אינני אסמטית ולא אובחנתי מעולם עם בעיות נשימה. אני בת 22.
    הייתי אצל רופאה והיא אמרה שלדעתה מדובר באלרגיה.
    אשמח אם תוכלו לעזור לי ולאמר האם באמת מדובר בסימפטומים של אלרגיה או שמא עליי לבקש בדיקות נוספות.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    24/05/2010

תסמינים האלה יכולים להיות בגלל בעיות של דרכי אויר עליונות (בינהם גם נזלת אלרגית או תופעות אלרגיות נוספות) או קשורים דרכי אויר תחתונות (סימפונות או ריאות). כדי להעריך מערכת נשימתית מומלץ לבצע בדיקת תפקודי ריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סטודנטית
    24/05/2010

תודה רבה על התשובה המהירה! אני אפנה לרופאה ואבקש ממנה הפניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו