שינויים אינטרסטיציאליים באונה שמאל

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שינויים אינטרסטיציאליים באונה שמאל
    מזור
    08/06/2010

לפני כחודש היה לי חום ולאחר סדרה של בדיקות לאחר צלום בית החזה נראה דלקת ריאותבריאה שמאלית קבלתי אנטביוטיקה זינט ורוקסו לאחר שסיימתי את הטיפול האנטיביוטי עשיתי צלום חוזר ונראה שום דלקת ריאות קבלנתי שוב אנטיביוטיקה אוגמנטין לאחר שסיימתי את הטפול האנטיביוטי עשיתי שוב צלום ריאות ובו רשום אין רואים תסנין או תפליט אבל יש שינויים אינטרסטיציאליים עדינים באונה העליונה שלריאה שמאלית יש לשקול צלום בעוד חודש.
    מה שאני מבקשת שתסבירו לי בבקשה מה זה אומר ומה המשך הטיפול עכשיו
    תודה רבה - מזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוסף להודעה קודמת - מזור

מזור
    08/06/2010

ברצוני לציין שאני בת 49 לפני כשנה עישנתי קופסא סגריות ביום כיום אני מעשנת כ-5-10 סיגריות ליום ולפעמים פחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    08/06/2010

במקרים של דלקת ריאות תגובה לטיפול נקבעת בעיקר לפי תסמינים קליניים (חולף שיעול וכו") וגם לפי הטבה בצילומי חזה. בחלק גדול מהקמרים בבן אדם ספציפי קיימים שינוים ריאתיים כרוניים (לא בהכרח מחלה כרונית!) ולכן כדי להבדיל בין המצבים עושים מעקב רדיולוגי - מבקשים לחזור לצילום בעוד תקופה מסוימת.
    לגבי צורך בטיפול תרופתי , יש לפנות לרופא המטפל . אם דלקת ריאות מבחינה קלינית חלפה- בדרך כלל אין צורך בטיפול , רק במעקב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מזור
    08/06/2010

תודה על התשובה המהירה שיהיה לך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    14/06/2010

אחרי תהליך דלקתי (דלקת ריאות או אחר) ספיגה ברקמת ריאה יכולה לקחת זמן, לכן הומלץ על מעקב רדיולוגי. בכל מקרה יש להתיעץ עם רופא המטפל שחבושים גם היבטים קליניים (תסמינים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו