תחושת אי נוחות וקושי בנשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• תחושת אי נוחות וקושי בנשימה
    ליאת
    08/06/2010

שלום רב,
    אני 3 חודשים אחרי לידה בניתוח קיסרי, מאז הלידה סובלת מתחושה של קושי בנשימה כאילו אין מספיק אוויר.... גם במנוחה וגם במאמץ, עברתי פעמיים צילום חזה שיצא תקין, א.ק.ג תקין ואפילו נשלחתי למיון בשל התלונות ישר אחרי הלידה על מנת לשלול תסחיף ריאה בדיקת די דימר יצאה תקין.... מאז לסירוגין סובלת מתחושות אלו , לאחרונה מרגישה כאבים באיזור הצלעות ובית החזה שבאים והולכים , לפעמים גם בסרעפת כמו מעין דקירות שמקרינים גם לגב, אני מניקה אז בהתחלה חשבתי שזה קשור להנקה אך מכיוון שתחושת הנשימה עדיין קיימת אני מודאגת. ממה זה יכול לנבוע? הרופאה שלי טוענת שזה יכול להיות מלחץ וחרדה, אך אני כבר 3 חודשים מרגישה שזה לא משתפר ובכלל יש לי מין תחושת אי נוחות בכל האזור של בית החזה והגרון כאילו אני רוצה להשתעל כמו גירוי או אלרגיה . בלילה אני ישנה טוב ללא הפרעות נשימה כלשהן. מה היית ממליץ? האם כדאי לפנות למומחה ריאות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    14/06/2010

במקרה של תלונות רספיראטוריות כרוניות יש מקום להתיעץ עם רופא ריאות . תסמינים במקרה שהוצג אינם ספציפיים לכן קיים מספר רב של אפשרויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו