מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני לא יודעת מה לעשות..?????ורד אוזן01/11/2007
היי ד"ר אני חיילת בת 20 אני סובלת מאסמה חריפה...
היו לי לילות שלא יכולתי לישון בגלל התקפים ואפילו לבסיס הייתי לוקחת את מכשיר האנלציה..
אני ממש עובדת עצות.!
אני חיילת וכמובן בצבא כול דבר זה פרוצדורה שלמה,
אני משתמשת במשאף סומביקורד טורבו (אדום) ובצבא צריך המון אישורים וחתימות לקבל אותו..
האם יש דרך לרפא דבר זה.???
בבקשה תתיחס לשאלתי אני ממש לא יודעת למי לפנות.!!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא יודעת מה לעשות..?????
ד''ר שבתאי ורסנו01/11/2007ורד שלום,
קודם כל עלייך לבקש הפנייה דחופה למרפאת ריאות/אלרגיה בחר"פ הפיקודי אליו את שייכת (למשל חר"פ 542 באזור המרכז). בכל חר"פ כזה יש מרפאת מומחים, בד"כ רופאים בכירים במילואים ואפשרות לבצע תפקודי ריאה, בדיקות אלרגיה וכיו"ב. העובדה שאת לא ישנה בלילה בשל התקפים היא חמורה לכשעצמה וןכך גם השימוש התכוף באנהלציות !. סימביקורט הוא טיפול מונע מצויין שיש לקחתו כל יום ! ובמקביל לברר האם יש גורמים אחרים העלולים להחמיר את מצבך (זאת יעשו במרפאה הנ"ל).
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)