יכול להיות שזה פיחברוזיס בריאות?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שזה פיחברוזיס בריאות?
    ד``ר שבתאי ורסנו
    14/06/2010

לפני כחודש וחצי עשיתי בדיקת MRI ראש עם הזרקת גדוליניום
    נראה לי שהחומר הזה ממש הרס לי את הגוף -כאבי פרקים -דקירות בכפות ידיים -רגליים כאבים בירכיים ובצלעות של בית החזה -קושי בנשימה רופא ריאות שלח אותי לצילום ראות בגלל קושי בנפוח בית החזה
    התוצאןת -צל הלב לא מוגדל משמאל בבסיס הודגם תסנין ריאתי ובשדה אמצעי מספר הצללות פסיות עדינות
    נפוח יתר בריאות
    סינןסים קוסטופרניים חופשיים

מה אומרים דברים אלה והאם יכול להיות שזה פיחברוזיס בריאות כי אחת התופעות הנדירות של חומר הניגוד גדולינ יום הוא פיברוזיס בעור ואחר כך רב מערכתי
    דואג ומצפה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצללות פסיות

שירה
    03/03/2015

שלום רב
    מה זה הצללות פסיות בבסיס הריאה?
    האם זה סרטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח צילום חזה

ד''ר שבתאי ורסנו
    15/06/2010

שלום,
    התאור בצילום חזה הוא תאור גרפי לא ספציפי שיכול להתאים למצבים שונים מ(דלקת למשל). יש לחבר את הממצאים הרנטגניים עם הקליניקה (חום,שיעול, גורמי סיכון וכו') ועם בדיקה גופנית. מומלץ שתחזור לרופא המפנה ובמידת הצורך יעוץ עם רופא ריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו