דלקת ריאות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• דלקת ריאות
    אתי
    15/06/2010

ד"ר שלום, אני אחרי דלקת ריאות,( 8 שבועות אחרי) הרגשתי הכללית טובה, מלבד רמת החמצן בדם שעדיין לא 100% אני מרגשי טוב. עשיתי צילום ריאות (עפ"י בקשת הרופא לאחר שיחרורו מבית החולים) ובצילום במקום שיפור יש החמרה במצב הדלקת, נשלחתי לסיטי שנראה תקין על פניו (כל הפרמטרים שנבדקו בלוטות כלי דם וכו) אך רשמו שיש החמרה בשינויים אינטרסטיציאליים, הרופא ריאות שראה את הסיטי אמר שיש עוד דלקת חדשה ורשם לי עוד 10 ימי זינט. צילום חוזק בעוד כחודש וחצי. איזה סיבה יכולה להיות לכך שיש בחמרה בצילום למרות שקלינית יש שיפור ?
    רוב תודות לכם !
    אמנון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ריאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ריאות

ד''ר שבתאי ורסנו
    17/06/2010

שלום,
    במידה והרופא שלך אינו מומחה למחלות ריאה כדאי שתתיעץ עם מומחה לאור "החמרה" בצילום. מאידך יתכן וההחמרה הרנטגנית אינה אמיתית מכוון שאין אפשרות להשוות צילום חזה רגיל לצילום CT.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא שלי הינו מוחמה ריאות

אתי
    17/06/2010

ובהתייעצות האחרונה שלי איתי ראיתי שכתב במכתב לרופא המשפחה שייתכן ומבובר ה boop מה זה אומר ? מהי המחלה הזאת? והאם יכולה להתפתח מדלקת ריאות זיהומית.
    כמו כן יש ברשותו צילומי רנטגן מהימים האחרונים+ CT

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BOOP

ד''ר שבתאי ורסנו
    18/06/2010

שלום BOOP אלו הם רשי תבות ל BRONCHILITIS OBLITERANS ORGANIZING PNEUMONIA.
    מדובר בשינויים ריאתיים שאינם בהכרח על רקע זהומי ויכולים ללות מחלות אחרות ולעיתים גם לאחר זהום. לצורך אבחנה יש צורך בביופסיה. אם נרופא שלך מומחה בריאות שאל כמובן לעצתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו