שיעול מתמשך + חנק בגרון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שיעול מתמשך + חנק בגרון
    גל
    17/06/2010

שלום רב,

אני בת 35, מטופלת בדרך כלל באריוס בעקבות אלרגיה מזה שנים. פעמיים בשנה סובלת מהתקפי צפצופים בריאות ושיעול (הרופא מכנה זאת "זיהום בדרכי הנשימה"). מזה שבועיים אני משתעלת מאוד - בעיקר בבקרים ובלילות. תחילה היו צפצופים בריאות - טופלתי ברוקסו עקב ליחה ירוקה. כעת עדיין שיעול חזק ופעמיים בשבוע האחרון אני מתעוררת מהשינה חסרת נשימה - תחושת מחנק עצומה בגרון ושיעול - מרגישה שאני נחנקת ובלי אוויר. אין חום. מקבלת אירובנט ומי מלח מזה 4 ימים ללא שיפור. הופניתי לצילום חזה. ייתכן שקשור למשהו אחר ולא לריאות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול מתמשך + חנק בגרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול מתמשך + חנק בגרון

ד''ר שבתאי ורסנו
    17/06/2010

שלום,
    על פי תלונותייך יש לחשוד באסתמה ולברר את החשד הזה. פני לרופא ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.הייתי פעמיים אצל רופא ריאות.

גל
    17/06/2010

שלח אותי לצילום ריאות. אני מצרפת כאן -תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל

ד''ר שבתאי ורסנו
    18/06/2010

שלום,
    בצילום אין לראות ממצא חריג. אבחנה של אסתמה וגם מחלו נוספות לא נעשית על סמך צילום. בחשד לאסתמה יש לבצע תפקודי ריאות וכיו"ב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו