מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאגתחומימי06/07/2010
שלום רב.
אני בת 37 ומעשנת בין אצי קופסה לקופסה כבר 20 שנה.
לפני ארבעה חודשים הייתה לי שפעת חזקה מאוד מלווה בשיעול ונזלת. טופלתי באנטיביוטיקה , אבל מאז השיעול לא נפסק. הוא משתפר ושוב מחריף וכן הלאה. טופלתי כבר שלוש פעמים באנטיביוטיקה.
עשיתי צילום רנטגן שיצא תקין , וגם תפקודי ראה שהיו תקינים בהתאם לגובה ולמשקל שלי.
מה שמדאיג אותי זה הצילום סי.טי שבו נכתב :
הודגם תסנין קטן באזור הפארה קרדיאלי של האונה התיכונה עם אובדן קל של נפח האונה והרחבה קלה של הברונכים בתוך ההצללה.הממצא יכול להתאים לשארית של תסנין דלקתי.
מודגמת הצללה פסית קטנה באונה שמאלית תחתונה ללא הגדלת בלוטות לימפה במיצר.
ללא הגדלת בלוטות לימפה בבתי שחי.ללא תפליט פלוירלי.ללא תפליט פריקרדיאלי.
ברונכים מרכזים פתוחים.
אאורטה טורקלית אינה מורחבת.
אני מאוד מודאגת כי גם באופן כללי אני יותר חלשה ומאוד מנומנמת. מרגישה לא במיטבי.
מה זה אומר? האם זה שאריות של ברונכית , למרות שכבר טופלתי שלוש פעמים באנטיביוטיקה?
אודה לכם מאוד על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין08/07/2010לפי הממצאים יכול להתאים לתהליך דלקתי שטרם הסתיים, לא בהכרח מדובר בתהליך זיהומי. רופא המטפל ישקול צורך בבירור נוסף (כולל הפנייה ליעוץ אצל רופא ריאות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
חומימי11/07/2010הרופא ראות אמר , על סמך בדיקת הסי.טי , שכנראה שיש לי ברונכיאקטזיס.
מה זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין18/07/2010ברונכיאקטזיות זאת אבחנה נעשת על בסיס CT - מדובר במספר סימפונות מורחבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)