מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש סכנה באי לקיחת תרופותboze09/07/2010
לד"ר שלום רב
בחודשים האחרונים סבלתי מבעיות אלרגיה של אבק
ולאחרונה אחל לי קוצר נשימתי שהפריע לי גם בשינה
לאחר בדיקה אצל הרופא נאמר לי כי ככה"נ אני סובל מאסטמה
וקיבלתי מרשם לסרטייד דסקוס (משאף עגול צבעוני )- ובנוסף אם לא יועיל גם מרשם למשאף
רציני יותר
אני חושש כי הגוף שלי יבנה תלות בתרופות אסמטיות ,וכרגע אינני לקוח את התרופות
בתקווה שהמצב ישתפר לבד (המצב משתפר לאט לאט )
- האם לראות יכול להגרם נזק בלתי הפיך בשל אי לקיחת התרופות שקיבלתי במרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין
boze09/07/2010אני בן 27
ועוסק הרבה בספרוט - תקופות של אירובי , ותקופות של אן אירובי
והבעיה הנשימתית אינה מפריע לי באימונים (אין שינוי בנשימה בדיוק אותן ציפצופים
בראות ונשימות קצת יותר קצרות כמו במצב של חוסר פעילות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסתמה ותרופות.
ד''ר שבתאי ורסנו11/07/2010שלום,
אם נרשם לך משאף סרטייד כנראה שהרופא התרשם מאסתמה משמעותית ומומלץ במקרה כזה ליטול את המשאף בקביעות ולחזור לביקורת עם תפקוד ריאה חוזר. אי נטילת תרופות יכולה להביא להחמרת המצב ולאורך זמן גם להביא למצב בלתי הפיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)