קושיי בנשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קושיי בנשימה
    רוני
    11/07/2010

שלום,בתקופה האחרונה אני מתקשה לנשום.קשה לי להכניס אוויר לריאות,ובשביל להכניס אוויר אני צריכה לפהק,רציתי לדעת מה הסיבה לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושיי בנשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושיי בנשימה

ד''ר שבתאי ורסנו
    12/07/2010

שלום,

לא מסרת פרטים כמו גיל, עישון וכיו"ב כמו שהפורום מבקש (ראי מסגרת בראש העמוד).
    התלונות שלך סוגסטיביות לקוצר נשימה שעל רקע מתח נפשי. יחד עם זאת יש לשלול גם בעייה גופנית ולכן עלייך להבדק כולל תפקודי ריאה. אם הבדיקה והברור יחזקו את האבחנה של קוצר על רקע מתח נפשי יהיה מקום לטפל להפגת המתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רוני
    12/07/2010

אני בת 21,יש לי אסטמה קלה.התחושה של חוסר חמצן וצורך בפיהוק על מנת להכניס אוויר החלה לפני שבוע ומאז לא עוברת.(אני לא יודעת אם זה קשור,אבל אני כרגע עובדת בעבודה מועדפת בתחנת דלק).קשה לי לישון בלילה מכך שאני לא נושמת טוב,ואני לא יודעת להצביע על איזשהו מתח נפשי כמו שהזכרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו