תחושת מחנק וקושי בנשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• תחושת מחנק וקושי בנשימה
    ליאת
    31/07/2010

שלום רב,
    אני 5 חודשים אחרי לידה בניתוח קיסרי... מאז הלידה סובלת מתחושת מחנק כאילו אין לי מספיק אוויר, זה מגיע לסירוגין לא כל יום ולפעמים מלווה אותי ימים שלמים, זה מאוד מטריד ומדאיג אותי. הייתי אצל המון רופאים ואפילו נשלחתי למיון אחרי לידה לשלול תסחיף ריאה שנשלל בבדיקת DDIMER .,, נעשו לי צילומי חזה שיצאו תקינים והייתי אצל רופא ריאות שבמקום עשה לי תיפקודי ריאות שיצאו תקינים וגם שלח אותי לאקו לב שיצא תקין.... אני מיואשת ומודאגת ,לא יודעת מה עוד לבדוק, בנוסף לתחושת המחנק נוספו לי כאבים בצלעות ובסרעפת שגם באים והולכים.... מה היא המלצתך?האם כדאי להמשיך בירור עם רופא ריאות ואם לא אז עם מי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת מחנק וקושי בנשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    01/08/2010

תסמינים האלה אינם ספציפיים ולא בהכרח קשורים לניתוח קיסרי שהיה. במידה ותסמינים ממשיכים , יש לחזור לרופא ריאות שישקול המשך בירור בהיבט נשימתי . במידה ולרופא המשפחה יש חשד למקור חוץ ריאתי של קשיי הנשימה (לבבי או אחר) - גם דרכו ניתן להמשיך בירור רחב יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו