שאלה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלית
    13/08/2010

אני בת 32 ואין לי אסטמה וכבר הרבה זמן יש לי קוצר נשימה וכאבים בריאות לפני כחודש זה החמיר עשיתי צילום ריאות שיצא תקין לפני חצי שנה עשיתי גם תפקודי ריאות שיצאו בסדר....רציתי לדעת האם יש עוד בדיקות שאני הוכל לעשות בשביל לראות שבאמת הכל תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    16/08/2010

בגיל צעיר, תפקודי ריאות תקינים אצל סובל מקשיי הנשימה אינם שוללים אסתמה. לכן יש לשקול המשך בירור (לצורך כך מומלץ להבדק ע"י רופא ריאות , עם כל חומר רפואי רלוונטי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת אקו לב

אריה
    21/04/2011

לעיתים קוצר נשימה נובע מכלי דם צרים בין הלב לריאות הגורמים לחוסר חמצן בדם עקב קושי במעבר הדם בין הלב לריאות. מחלה זו נקראת יתר לחץ דם ריאתי וניתן לאבחנה באקו לב. מומלץ לפנות לרופא ולהתייעץ איתו על אפשרות זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו