שלום-שאלה על תפקודי ריאה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שלום-שאלה על תפקודי ריאה
    שני
    30/08/2010

אבי בן 57 כאשר בדיקתו על תפקודי ריאה הראתה כי ריאותיו מתפקדות 34% מתוך 100 %. אני מבינה שהמצב לא טוב, האם במצב אוכל להעביר לו בהשתלה את אחת מראותי התקינות?
    אני בת 27 ובריאה לחלוטין.

אודה לתשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום-שאלה על תפקודי ריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבי בן 57

שני
    30/08/2010

עישן 25 שנה אבל הפסיק לגמרי לפני יותר משנה. יש לו גם סרטן הערמונית ושבר במפשעה (הרניה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקודי ריאה

ד''ר שבתאי ורסנו
    31/08/2010

שלום,

לא משתילים ריאות רק על סמך תפקוד ריאה. יש לברר אפשרות לשיפור לאחר טיפול אגרסיבי, לברר ממצאים ב CT חזה וכיו"ב. אם אבא נמצא במעקב רופא ריאות מומחה אני מניח שהדברים נעשים. השתלות ריאה מבוצעות במרכז רפואי רבין ( נסיון גדול יותר) ובהדסה ירושליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,אם אפשר לשאול ולהוסיף

שני
    31/08/2010

על סמך מה מחליטים על השתלת ריאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו