מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בחזה מזה כשנה - חשד לגו"זאורון02/09/2010
לפני כשנה בערך קצת יותר הייתי בחדרי בבסיס וסדירתי את החדר עם חברי.
החדר היה מאוד מלוכלך הצטברות של אבק,חול,אבנים קטנות וחתיכות שובורת של קרשים (אולי גם חלקקי אסבסט)
בזמן שסידרנו את החדר אני צחקתי, כתוצאה מצחוק ממושך לקחתי הרבה אויר חזרה (עם פה פתוח)
בזמן שלקחתי את האויר נשמתי משהו אני לא יודע את גודל הגוף שנשמתי אך בבירור נשמתי איזשהו חלקיק מכיוון שהחדר היה קטסטרופה.
בכל מקרה לאחר שהרגשתי שבאמת נשמתי משהו הרגשתי שאני נחנק והתחלתי להשתעל בחוזקה, המשכתי להשתעל כל הלילה בהרגשה שהדבר הזה עדיין תקוע אצלי בדרכי הנשימה ואולי הריאות.
השיעול נמשך מזה שבוע ולאחר מכן כבר התחילו להופיע כאבים בחזה
בכל מקרה לילה אחד שרציתי לישון השתעלתי שוב פעם בעוצמה כל הלילה עד שכבר לא יכולתי יותר ופניתי למיון. במיון עשו לי צילום רנטגן וכמובן לא מצאו כלום.
לאחר מכן פניתי לרופא וקבלתי הפניה לבדיקת אסטמה ומתהכולין - הבדיקה יצאה תקינה.
בנוסף קבלתי עוד הפניה לבדיקה בבית חולים של בליעת בריום בווידאו - הבדיקה יצאה תקינה.
לאחר מכן הפניה לברונכוסקופיה בתל השומר בנוסף למרשם של איזה משאף ששכחתי איך קוראים לו (אמר שזה עשוי לעזור).
לאחר הבדיקה נכנסתי לחדר הרופא לתוצאות. הוא אמר שהוא לא נכנס יותר מדי עמוק לתוך הריאות מה שקרה זה שכשהוא עוד היה בדרכי הנשימה העליונות הוא כבר ראה "פוליפים" ודלקת.
הוא נתן לי אנטיביוטיקה - אוגמנטין.
לקחתי את האוגמנטין ובתקופה הזאת למרות שמדי פעם רציתי להשתעל בכל פעם שאני נושף אויר החוצה. (ככה זה היה כל הזמן. בכל תהליך הנשימה שלי כל היום מאז אותו יום שסידרתי את החדר כשנשמתי אויר היה בסדר אך כאשר הוצאתי את האויר בשביל לקחת אויר חדש באמצע ההוצאה עצמה הרגשתי גירוי כזה של שיעול כאילו הגוף מנסה להשתעל דברים החוצה.)
בכל מקרה בתקופה שכבר התחלתי לקחת אוגמנטין אמרתי אני אתאפק לא להשתעל אולי זה מה שגם פוגע בתהליך ההחלמה. לאחר מכן המצב השתפר ואכן השיעול הפסיק ולאחר מכן הייתה תקופה של איזה שלושה חודשים של כאבים בחזה (כאב במקום מאוד מאוד ספציפי.)
לאחר כשלושה חודשים ללא השתעלות ושלא נגעתי בסיגריות (למרות שבחיים לא הייתי בדיוק מעשן אבל הייתי מעשן נגיד סיגריה פעם ביומיים עם חברים אבל עכשיו בכלל הפסקתי ולא נגעתי בזה) הכאבים בחזה נעלמו.
לאחר ארבעה חודשים של הרגשה טובה, שוב הרגשתי כאבים בחזה במקום מאוד מאוד ספציפי ברמה שאני יכול אפילו להצביע על החזה ולהגיד איפה כואב לי.
אמרתי אני לא אתייחס לכאב ובאמת אחרי יום של כאב (לא כאב רצוף וחזק ברמה שלא יכולתי לתפקד. אלא כאב חלש אבל מורגש) זה עבר.
לאחר עוד חודש של הרגשה טובה עוד פעם היה יום שהרגשתי את הכאב במקום הספציפי הזה בחזה.
אחרי זה עוד תקופה של בסדר ואחרי זה שוב פעם ומדי פעם יש קצת שיעול אבל לא רציני וזה עובר אחרי יום יומיים.
כבר אין לי כוח לחזור לרופאים וכל זה.
השאלה מה הולך פה? מה עליי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בחזה
ד''ר שבתאי ורסנו05/09/2010שלום,
במידה והשיעול ימשך לא תהיה לך ברירה אלא לפנות לייעוץ של רופא ריאות נוסף עם כל הבדיקות.
הסיפור ממושך מדי והבדיקות לא מצביעות על כיוון ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)