שלןם רב , שאלה דחופה בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שלןם רב , שאלה דחופה בבקשה
    מיה
    13/09/2010

שלום אני בחורה בת 33 ,כבר שבוע וחצי חולה מאוד אבל אנטיביוטיקה שקיבלתי לברוכניט לא עזרה
    ושלשום ביקשתי צילום ריאה והגיעו הממצאים האילו
    נראית הצללה בלתי אחידה בבסיס ריאה ימינית ברונכופניאומניה ב rll? שינויים ישנים?
    ציור אינטרסטיציאלי מוגבר בבסיס ריאה ימינית
    אין עדות לתפליט פלאורלי
    צל הלב אינו מוגדל
    המלצות: צילום בעוד 3-4 שבועות
    ובבדיקה זו נמצאו ממצאים חריגים המחייבים התייחסות רפואית נוספת.

אני גרה בקרית שמונה אין כאן וגם לא קרוב רופא ריאות בכלל ,הרופאה בק.שמונה נתנה לי לפני שבוע אנטיביוטיקה רוקסו 150 מג ,בלי שאפילו לא שלחה אותי לצילום רנטגן או גם בדיקת דם כי אני מאוד מאוד רזה , ,נסעתי למרכז ושם בצעתי במוקד חירום את הצילום ואז ניתן לי אנטיביוטיקה נוספת
    zinnet 500 , אופטלגין 500 , אז עכשיו יש לי אותם וגם רוקסו ,מה אתה חושב בבקשה אני ממש סובלת ,ואני גרה במקום מרוחק שאפילו כל סוג של מומחה לא מגיע לכאן תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלןם רב , שאלה דחופה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    14/09/2010

לפי תאור מדובר בדלקת ריאות זיהומית קרוב לודאי. אופציות אנטיביוטיות שהומלץ אליהן נשמעות סבירות אך לא תמיד קו טיפולי הראשון יעיל בגלל אפשרות של עמידות חיידקים לאנטיביוטיקה. רצוי לקחת טיפול אנטיביוטי לפי המלצה למשך 10 ימים. במידה ואין הטבה אחרי שבוע של טיפול מסודר, יש לפנות לרופא מטפל או יועץ ריאות לצורך הערכה מחודשת. בגליל ורמת הגולן ניתן לפנות למרפאת ריאות ב"ח צפת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיה
    15/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו