מחלת ריאה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• מחלת ריאה
    דוד
    19/09/2010

שלום רב!
    אימי מעל גיל 90 וסובלת מ c.o.p.d וממחלות נוספות כמו אי ספיקת לב קלה באחד מחדרי הלב אחד ממסתמי הלב לא כל כך בסדר
    לחץ דם לא תקין מקבלת 6 אינהלציות ביום ונמצאת ליתר ביטחון עם מחולל חמצן ליתר שעות היממה . אני מבקש שתסבירו לי רופאים מלומדים מדוע כל הזמן אומרים לי בבית האבות שלה היא צריכה ללכת לבדיקות ומעקב רק ע"י
    רופא גריאטרי ולא ע"י רופא למחלות ריאה מפני שההבנה שלו בנושא מחלות ריאה
    לזקנים אינה מספיקה בגלל המורכבות של המחלות השונות האם אתם מסכימים לדעה זאת . בידי מכתב מרופא בית האבות אבל אני מתלבט מאד רציתי ללכת למנהל מחלקת ריאה בבית חולים גדול בצפון הארץ אך אני מתלבט תנו לי עיצה בבקשה
    מודה לכם מראש דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת ריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת ריאה

ד''ר שבתאי ורסנו
    20/09/2010

שלום,
    מקובל לרוב במקרים מורכבים שכאלו לשלב התיעצות עם מומחה בתחום הספציפי כאשר מי שמרכז את הטיפול הוא הגריאטר. הטיפול צריך להעשות בשילוב בין הרופא הכללי (גריאטר במקרה זה) לבין המומחים השונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימא בת 90

אלמוני
    22/09/2010

שתהיה בריאה אבל היא כבר מבוגרת לא חושב שיש טעם לרוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו