שאלה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלה
    l
    22/09/2010

שלום,
    התחלתי לעבוד במחסן בשבוע שעבר, והאמת שהוא לא הכי נקי בעולם.
    יש בו לא מעט אבק מהקרטונים ועל הרצפה יש צבע שחור (אני מניח שזה פיח) שמקורו מצמיגי המלגזות ושמנים ודלקים שטיפטפו מהמלגזות. האוויר שאני נושם שם פשוט משחיר לי את הנזלת שבאף וסותם לי אותו, ואני אפילו חש ירידה בכושר הגופני שלי מאז שהתחלתי לעבוד שם (אנ משתדל לרוץ כל יום ולכן אני יודע להבחין בשינוי).
    1. מעניין אותי לדעת האם גם הריאות שלי נעשות שחורות עקב האוויר הזה?
    2. עד כמה לא מומלץ לעבוד בתנאים שכאלה? (מעכשיו אני כבר אדאג לשים מסכה לאבק).
    3. האם צריך לשים מסכה אחרת (לא רק של אבק)?

תודה-רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

ד''ר שבתאי ורסנו
    22/09/2010

שלום,

לא סביר כי עבודה בתנאים אלו למשך שבוע תשפיע עלייך גופנית כמו שאתה מתאר אלא אם אתה אסתמטי. בעבודה ממושכת (שנים) יכול להגרם נזק מצטבר. בכל מקרה רצוי כי מקום כזה יהיה מאוורר וינקטו אמצעים נוספים בהתאם לחוק שמשרד העבודה והרווחה אחראי עליו (האם יש ביקורת של המשרד שם?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

l
    26/09/2010

תודה-רבה על המענה.

יש שם דלתות פתוחות, ומספר חלונות ממש גדולים עם רשת (אבל עדיין יש ריח של אבק, פיח ושמנים) - השאלה האם זה מספיק טוב בשביל לאוורר את המקום? כל יתר האנשים ששם לא נוקטים בשום אמצעי למען נשימה נקייה יותר (למשל מסיכה). איך אני יכול לדעת האם אני פוגע בבריאות שלי או לא? ואם-כן, עד כמה?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    26/09/2010

שלום,

הדרך היחידה לבדיקה מהימנה היא על ידי בודק מוסמך של משרד העבודה המגיע למקום ומנטר את רמת הלקיקים והחומרים אליהם העובדים נחשפים. פנה לרופא תעסוקה או ישירות לאתר משרד העבודה אולי שם תמצא מענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו