מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בבקשהקארין22/09/2010
יש לי שיעול בתקופות מסוימות וחוסר אויר בהתחלה עשיתי בדיקת תפקודי ריאות שהראה הפרעה חסימתית קלה והרופא אמר שכנראה זה אסתמה....יש לציין ששום משאף לא עזר לי והתחלתי בבירור מלא של הריאות כולל צילומים סיטי ומלא תפקודים שהכל יצאו תקינים וגם בירור שיעול ואלרגיה שהכל יצא תקין למעט שאני אלרגית לאבק ולעובש.....
יש לציין שאני סובלת מחרדה המון זמן והרופא אומר שכנראה זה מהחרדה רק.רציתי לשאול אם יכול להיות דבר כזה שיעול עם ליחה ורעש כזה בשיעול כאילו אני חולה וזה רק מחרדה????והאן קושי בנשימה שבעיקר מורגש בגרון מעין תחושת חנק יכול גם להיות חרדה????יש לציין שעשיתי בירור מלא במרפאת ריאות איכילוב והכל תקין וגם מאמץ לב ריאה תקין למעט כושר גופני ירוד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה
ד''ר שבתאי ורסנו22/09/2010שלום,
שעול יבש יכול להופיע גם על רקע נפשי אך תמיד יש לשלול סיבות אחרות. כנ"ל גם לגבי תחושת קוצר נשימה. מאידך שעול עם ליחה לא אופייני למצבים נפשיים. הנתונים שמסרת אינם מאפשרים לקבוע אבחנה אך אם עברת הערכה על ידי רופא ריאות ועדיין אינך בטוחה בהבחנה או לא נמצא פתרון לתלונותיך אני מציע לבקש חוות דעת נוספת של רופא ריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)