שאלה בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    קארין
    22/09/2010

יש לי שיעול בתקופות מסוימות וחוסר אויר בהתחלה עשיתי בדיקת תפקודי ריאות שהראה הפרעה חסימתית קלה והרופא אמר שכנראה זה אסתמה....יש לציין ששום משאף לא עזר לי והתחלתי בבירור מלא של הריאות כולל צילומים סיטי ומלא תפקודים שהכל יצאו תקינים וגם בירור שיעול ואלרגיה שהכל יצא תקין למעט שאני אלרגית לאבק ולעובש.....
    יש לציין שאני סובלת מחרדה המון זמן והרופא אומר שכנראה זה מהחרדה רק.רציתי לשאול אם יכול להיות דבר כזה שיעול עם ליחה ורעש כזה בשיעול כאילו אני חולה וזה רק מחרדה????והאן קושי בנשימה שבעיקר מורגש בגרון מעין תחושת חנק יכול גם להיות חרדה????יש לציין שעשיתי בירור מלא במרפאת ריאות איכילוב והכל תקין וגם מאמץ לב ריאה תקין למעט כושר גופני ירוד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

ד''ר שבתאי ורסנו
    22/09/2010

שלום,

שעול יבש יכול להופיע גם על רקע נפשי אך תמיד יש לשלול סיבות אחרות. כנ"ל גם לגבי תחושת קוצר נשימה. מאידך שעול עם ליחה לא אופייני למצבים נפשיים. הנתונים שמסרת אינם מאפשרים לקבוע אבחנה אך אם עברת הערכה על ידי רופא ריאות ועדיין אינך בטוחה בהבחנה או לא נמצא פתרון לתלונותיך אני מציע לבקש חוות דעת נוספת של רופא ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו