שינויים אינטרסיציאליים כרוניים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שינויים אינטרסיציאליים כרוניים
    יוסי
    21/11/2007

אני בן 38 לפני עברתי כריתת אשך (סרטן האשכים-נון סמינומה) וכן קיבלתי טיפולים כימיים bef כתוצאה מהבלאומוצין נפגעו הריאות וגם היה לי דלקת ריאות חריפה.

בסי טי של אחרי הטיפולים הופיעו "הסננה גסה בבסיסי הריאות"שינויים דיפוזיים גסים באונות התחתונות עם מספר קונסולידציות בבסיס הימני -שינויים עשויים להתאים לתהליך דלקתי מפושט.

בסי טי האחרונים שעשיתי כל 3 חודשים מופיע כל פעם "שינויים אינטרסטיציאליים כרוניים בבסיסי הריאות".
    שאלתי מה המשמעות של הדבר הזה והאם הקשיי נשימה ותחושת חוסר האויר שיש לי הוא כתוצאה מהנ"ל והאם לדעתך יש צורך במעקב או בירור נוסף:? הרופא משפחה שלי אומר שזה צלקת מהטיפולים אבל אני לא רגוע אבקש לענות לי תשובה מפורטת. תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

יוסי
    21/11/2007

שכחתי לציין שכתוב בפיענוח בקע סרעפתי קטן האם יש קשר בינו לשינויים הנ"ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע סרעפתי ושינויים אינטרסטיציאליים

ד''ר שבתאי ורסנו
    25/11/2007

שלום,
    בקע סרעפתי עלול לגרום לעליית חומצה עד לדרכי הנשימה וגרימת שינויים אינטרסטיציאליים. זו לא סיבה מאד שכיחה לשינויים כאלו.

בברכה,

ד"ר שבתאי ורסנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו