מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוי לאסטמה?מ.02/10/2010
שלום,
(אני בן 15.5, זכר, לא מעשן, ללא מחלות ריאות ברקע, מחלה שכן ברקע - היפותריאויד (תת פיעלות של בלוטת התריס)
בארבעת הימים האחרונים, התחילו לי קוצר נשימה קלים וגם לפעמים קשים עם הישמע "צפצופים ושירקות" במהלך התקפי קוצר הנשימה, המלווים בערב ובבקרים בשיעולים עם ליחה מרובה וצמיגה שקשה להוציאה.
היום הלכתי לרופא, והוא נתן לי מוקוליט, ואמר במידה והקצרי נשימה ימשיכו, לפנות לרופא של כללית.
שאלתי היא,
האם ייתכן והחלה לי אסטמה? ואם כן, למי פונים בבירור אם באמת יש, איך מזהים ואיך מטפלים במצב של אסטמה? כמה זמן לוקח לדעת אם באמת חליתי באסטמה?
תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי לאסטמה?
ד''ר שבתאי ורסנו03/10/2010שלום,
התחלונות שלך מחשידות לאסתמה (במיוחד עם יש הסטוריה של אסתמה/אלרגיה במשפחתך) אך מכוון שהן רק מספר ימים יתכן ומדובר בברונכיטיס זהומית. עלייך להבדק על ידי רופא ריאות ולבצע גם בדיקת תפקודי ריאה ובדיקות אלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ביקור אצל רופא ילדים
מ.04/10/2010הוא נתן לי מרשם למשאף לשבוע
קוראים לזה Bricalin Turbuhaler 0.5INH
אשמח אם תספק לי מידע נוסף על המשאף הזה ולמה הוא מיועד בדיוק.
הוא לא שלח אותי לעשות בדיקה של תפקודי ריאות, האם עליי לבקש?
מצפה לתשובתך,
מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר ביקור אצל רופא ילדים - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו04/10/2010שלום,
בריקלין במשאף הוא תכשיר המרחיב סימפונות ומקל על הנשימה. אבחנה של אסתמה מחייבת תפקודי ריאה !. יתכן והרופא רצה תחילה להתרשם מהתגובה אך לא הייתי ממשיך זמן רב בטיפול זה ( מעבר לשבוע עשרה ימים) ללא אבחנה שכאמור כוללת תפקודי ריאה ורצוי גם הערכה לאפשרות של רקע אלרגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)