לא עובר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• לא עובר
    שרי
    05/10/2010

היי!
    אני בת 26 לפני קצת יותר משבועיים התעוררתי משיעול וקושי לנשום , דבר שהתפתח לחום של 38, הלכתי לשרופאה והיא אמרה שזה ברונכיט קשה. לאחר מכן החום גם עלה ל39.. לקחתי אנטיביוטיקה 10 ימים, הינלציה,וסירופ. כעט אני יותר משבועיים אחרי ועדיין משתעלת- שיעול ליחתי וחזק- ובנוסף כנראה בגלל השיעולים אני מרגישה כאילו נסדקה לי צלע וזה ממממממש כואב כל פעם שאני זזה או משתעלת.
    עשיתי צילום ריאות אתמול.
    שאלתי- האם הגיוני שזה לא עובר?? ולמה?
    וגם- כבר שבועיים לא עישנתי אך לפני כן כן- מה מידת הקשר?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עובר - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    05/10/2010

שלום,

שיעול לאחר זהום ריאתי יכול להמשך שבועות בעקר אם ברקע גם אסתמה/אלרגיה. ביצעת צילום חזה מה התוצאה? במידה והצילום תקין, החום ירד והליחה התבהרה אזי יש להמתין ולכל היותר לקחת משככחי שיעול קלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

שרי
    05/10/2010

אינני יודעת את התוצאות עדיין- תודה על התגובה.
    עוד שאלה- הקשר לעישון- האם חליתי בגלל העישון, האם יש קשר בינהם.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    06/10/2010

הי,

עישון מעלה את הסיכון להתפתחות זהומים בדרכי הנשימה מחד ומאידך שכבר מתפתח זהום הוא קשה יותר והסימפםטומים כגון שיעול ממושכים יותר מבלא מעשנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו