מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עישון כבד קרוב ל 20 שנה, עזרהיניב07/10/2010
שלום וערב טוב לכולם,
אני רוצה לשאול כמה שאלות בקשר לאבא שלי שהוא מעשן כבד (מעשן בערך 2 כופסאות סיגריות ביום במשך כ20 שנה בערך) בשבוע האחרון הוא לא הרגיש טוב בהתחלה נסע לרופא כדי לקבל טיפול רפואי הרופאים המליצו לו להשאר שם והוא היה שם יומים, הם בדקו לו את הלב ואת הרעותולא היה שום בעיות עם זה אבל הוא התלונן שיש לו כאבי ראש מאוד כואבים וזה ככה כבר במשך שבוע, אחרי יומים בבית חולים שחררו אותו בחזרה הביתה, אתמול כשאני הייתי בצבא בערב הוא ממש במצב קריטי התחיל לרעוד והיה לו קשה לנשום ולקחו אותו באמבולנס לבית חולים כשהוא מונשם (הוא אמר שהוא לא יחזיק מעמד וימות), והיום שחררו אותו אחרי כמה בדיקות. אני רק גיליתי על זה היום בצהורים כשחזרתי מהצבא הייתי ממש בהלם מהכל. שאלנו כמה חברי משפחה שלנו והם חושבים שהבעייה היא לחץ דם גבוה. ואנחנו לא יודעים מה אפשר לעשות אני מאוד אשמח עם הרופאים המקצועים פה יכלו איך שהוא לעזור או לייעץ מה אפשר לעשות עם זה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עישון כבד קרוב ל 20 שנה, עזרה - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו08/10/2010שלום,
לא ברור על פי הנתונים מה בעייתו של אביך. לדבריך הוא הונשם ולמחרת שוחרר לביתו ? זה לא הגיוני.
אני מציע כי תדבר עם הרופאים שטיפלו בו ותבקש הסבר מה דעתם ומה אבחנותיהם.
במידה והא הפסיק לעשן תתכן תסמונת גמילה מלווה ברעד ותחושה רעה אך זו לא סיבה להנשמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)