אסטמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה
    שמחה
    24/11/2007

שלום רב.
    אני בת 38 ומילדותי אני סובלת מאסטמה.
    בשנים האחרונות האסטמה מאוזנת,ואני קבוע משתמשת בבודיקורט שתי פעמים ביום,
    לפני שנתיים וחצי בערך עשיתי תיפקודי ריאה שיצא תקין ועשו לי גם מבחן מטאכולין שיצא תקין,
    הפולמנוג אמר שהקוצר נשימה שלי נובע ממקור אחר כנראה.
    אני כעת עם קוצר נשימה ללא ציפצופים,וכשאני הולכת לרופאת משפחה היא חושבת על כיוון של חרדה ודיכאון.
    יש תקופות בשנה שאני מרגישה טוב מאוד. אבל עכשיו שאנחנו בסתו אני עם קוצר נשימה שמציק לי מאוד.
    אני עד עכשיו לא לקיתי ונטולין ואני חושבת עם כדאי לחזור עכשיו, מה רק ציפצופים מצביעים על אסטמה.
    כי לפני זה הרגשתי טוב אולי החילוף עונות משפיע ואלרגיות.כרגע אין לי הפניה לתיפקוד ריאה
    מה אתה מציע ד''ר לבקש הפניה מהרופאה לתיפקוד הריאות,
    יש לי כאבי גב חזקים שבאים וחולפים מליפני שלושה ימים ואני מרגישה שהכאב החד בגב משפיע וגורם לי לקוצר נשימה, האם יש קשר .
    אני מושמנת לבדיקת נשיםה לקיבה לבדוק עם יש לי כיב של הליקובקטר שליפני שנה ויצי היה כנראה בבדיקת דם ושתיתי אנטביוטיקה, האם יש קשר לנשימה.
    עשו לי אקו לב ורופא אחד אמר שיש צניחת מסתם וקרדיולוג אחר מוכר אמר שזה לא זה ושאקו תקין.
    ד''ר אני מבקשת תעזור לי ותענה לי בבקשה על מה ששאלתי ואולי תציע לי לעשות משהו בנידון כי נקותר נשימה מאוד מציק לי ומגביל אותי ואני אמא ל3 ילדים.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

אסתר
    29/12/2008

שמחה זה בדיוק מה שאני עוברת כרגע וזה לא פשוט לסבול קוצר נשימה ושמשליכים זאת על חרדות גם אני אמא ל3 וזה קשה לסבול ככה נקוה בע"ה שנהיה בריאות אמן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    25/11/2007

שלום,
    את מעלה בעיות מבעיות שונות. אני ממליץ לך לבקש הפנייה לרופא ריאות של הקופה ולסמוך על עצתו.
    באשר למבחן מטאכולין במידה ולא הפסקת בודיקורט לפחות שבועיים לפני הבדיקה הרי שלתוצאה השלילית אין משמעות ובמקרה כזה יש לחזור עלייה לאחר הפסקת טיפול כמוזכר.

בברכה,

ד"ר שבתאי ורסנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו